<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
10.12.2022 999

Кремль відправив до України нову партію чекістів: які їхні завдання

Російські спецслужби (ФСБ РФ) почали полювання на партизанів на тимчасово окупованих територіях України.

475f6f812bee8c294ab4b97b7f8c35d7_10.12.22

Російська Федерація відправила на тимчасово окуповані території півдня нові групи ФСБ для пошуків українського підпілля. Пише ТСН. 

 

Про це йдеться на сайті Центру національного спротиву.

Їхнім завданням буде:

  • радіоелектронна розвідка,
  • прослуховування розмов,
  • слідкуванням за інтернет-трафіком,
  • глушіння сигналів під час руху військової техніки РФ.

У Центрі спротиву нагадали, що російські спецслужби (ФСБ РФ) почали полювання на партизанів. Для цього на тимчасово окупованих територіях створили так звані тимчасові оперативні групи (ТОГ, рос ВОГ) для їх пошуку. До груп входять співробітники департаменту контррозвідки ФСБ та ще представники різноманітних служб.

"Центр національного спротиву закликає місцевих мешканців зберігати пильність й не наражати себе зайвий раз на небезпеку. Пам’ятайте, що опором окупації займаються люди з відповідною військовою підготовкою", - закликали місцевих жителів на ТОТ.

Що відбувається на Херсонщині

Сили оборони України повернули Херсон під контроль України 11 листопада. Місто перебувалоо під окупацією від початку березня. Як помсту, окупанти зараз посилено обстрілюють місто.

Полковник запасу СБУ, військовий експерт Михайло Притула зазначив, що ворожі війська готуються до здачі територій на лівому березі Херсонської області – через погану логістику загарбникам важко утримувати лівобережжя Херсонщини.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кремль відправив до України нову партію чекістів: які їхні завдання 5.00 5 1
Політика / Україна
10.12.2022 999
Еще материалы раздела «Україна»