<
НОВИНИ ДНЯ: Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецептвсі новини дня
Політика
Світ
11.12.2022 1135

Нікому не можна вірити. Путін цинічно відреагував на проблеми в армії

Російські окупанти, які воюють проти України, заявляють про численні проблеми у забезпеченні військ. При цьому російський диктатор Володимир Путін ігнорує їхні скарги.

gettyimages_1235196241_3_650x410_11.12.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Путіна.

Так, журналістка заявила, що окупанти продовжують скаржитися військкорам та волонтерам на нестачу обмундирування та медичних препаратів. Вона запитала, кому можна вірити - звітам Міноборони РФ або бійцям з передової.

"Вірити нікому не можна, тільки мені можна", - відповів Путін.

Він також додав, що обговорює усі питання з Міноборони. Його запевняють, що проблем нібито стає дедалі менше і вони перестають бути такими гострими.

Нагадаємо, РБК-Україна повідомляло, що російські війська відчувають нестачу боєприпасів і змушені заощаджувати снаряди.

Крім того, один із окупантів розповів про небажання воювати через брак їжі та назрівання бунту у війську.

Оценка материала:

5.00 / 1
Нікому не можна вірити. Путін цинічно відреагував на проблеми в армії 5.00 5 1
Політика / Світ
11.12.2022 1135
Еще материалы раздела «Світ»