НОВИНИ ДНЯ: США оголосили про пакет допомоги Україні на 425 млн доларів: яку зброю він містить  Шольц заявив про готовність поговорити з Путіним про мир в Україні  Коли відбудеться наступна зустріч "Рамштайн": у Білому домі відповіли, хто і коли визначатиме дату  До України суне антициклон: яку погоду він принесе 18 жовтня   У Байдена відреагували на можливу участь солдатів КНДР у війні проти України  Зеленський заінтригував заявою про ППО: є рішення щодо "Шахедів" і деяких ракет  В Україні 17 жовтня переважно без опадів, вдень до +12°, уночі можливі заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.12.2022 2254

Новорічний декор своїми руками: три ідеї, які дуже легко повторити

Це прості, але надзвичайно естетичні ідеї декору на Новий рік та Різдво, які потішать вас та ваших близьких.

1fa01a5dc77d9436816945cec10b2bd3_11.12.22_1

Коли справа доходить до прикрашання оселі до зимових свят, то завжди хочеться чогось гарного та оригінального, як на картинках у Pinterest. Але не все гарне обов'язково дорого чи складно, тому пропонуємо вийти із зони комфорту, увімкнути режим креативу та створити декор своїми руками. Особливо таке заняття сподобається дітям, тому обов'язково попросіть їх допомагати у створенні прикрас. Тим паче, що у нинішніх реаліях такий декор майже незамінна річ. Пише ТСН. 

1. Гірлянда у пляшці

Для такого рішення вам знадобляться кілька гірлянд на батарейках, пляшок із кольорового скла та гарні гілочки. Помістіть гірлянди у пляшки та увімкніть, вставте в них гілки. Особливо красивий вигля така композиція матиме увечері на вікні.

2. Свічники з банок

Для такої прикраси вам знадобляться звичайні магазинні банки з-під консервації. Помийте їх, зніміть етикетку та висушіть. На їхній край можна зав'язати будь-яку стрічку, приклеїти шишки або маленьку гілку ялинки, а всередину вставити свічку. Також можна використовувати свічки, що плавають. Так у вас вийде гарний підсвічник, оформлений своїми руками.

3. Кориця для свічки

Ще один варіант декорування свічки – кориця. Ця ароматна спеція наповнюватиме будинок приємним запахом, а в комбінації зі свічкою ще й тішитиме око. Просто примотайте паличку кориці до великої свічки і перев'яжіть мотузкою.

Оценка материала:

5.00 / 3
Новорічний декор своїми руками: три ідеї, які дуже легко повторити 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
11.12.2022 2254
Еще материалы раздела «Суспільство»