<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
10.12.2022 488

В Україні може здешевшати паливо

Особливих коливань цін на пальне не передбачається. Цілком можливе зниження вартості, оскільки світові котирування попри антиросійські санкції впали, а закупівельні ціни для України утримуються попередніми.

Про це повідомив директор консалтингової групи «А95» Сергій Куюн у Фейсбуці за результатами зустрічі з представниками автозаправних комплексів WOG, KLO, ОККО.

«Ціни: особливих коливань не передбачається. Більш того, цілком можливе зниження цін, оскільки світові котирування попри антиросійські санкції впали, а закупівельні ціни для України утримуються попередніми за рахунок попиту та логістичних факторів, в тому числі й погодних умов», - зазначив експерт.

Куюн уточнив, що також неможливе повторення весняної кризи із дефіцитом пального. При цьому певні локальні катаклізми не виключені. Мережі активно контрактують пальне, створюють запаси, зокрема, роблять це не тільки в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні може здешевшати паливо 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
10.12.2022 488
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»