<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Чиновникам змінили правила бронювання від мобілізації: хто не отримає відстрочку  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.12.2022 526

Опади,туман та мокрий сніг: прогноз погоди в Україні на неділю, 11 грудня

Українців попереджають про туман та ожеледицю на дорогах.

У неділю, 11 грудня, в Україні переважатиме дощова погода. У більшості областей очікуються дощі та мокрий сніг. Пише ТСН. 

Про це повідомляє "Укргідрометцентр".

Так, 11 грудня, у Львівській та Закарпатській областях значні опади, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця; температура впродовж доби від 3° тепла до 2° морозу, на Закарпатті 2-7° тепла.

На решті території вночі невеликий, вдень помірний дощ; температура вночі 0-5° тепла, вдень 6-11°; на півдні країни вночі 4-9° тепла, вдень 10-15°.

Вночі та вранці у більшості північних та центральних областей туман.

Вітер переважно південно-східний, на заході північний, 7-12 м/с, вдень у південних, центральних та східних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Погода у Києві

У столиці та Київській області завтра буде хмарно, вночі та вдень дощ та туман. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме +1 +3, а вдень +7 +9 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Опади,туман та мокрий сніг: прогноз погоди в Україні на неділю, 11 грудня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
11.12.2022 526
Еще материалы раздела «Суспільство»