<
НОВИНИ ДНЯ: Червоний Хрест робить все, щоб захистити свою російську філію — Лубінець  Експерт пояснив, що вказуватиме на початок постачання винищувачів F-16  Росія змінила тактику застосування безпілотників, - Повітряні сили  На Великдень погода потішить теплом, але будуть грози і заморозки: прогноз на 5 травня  Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травнявсі новини дня
Політика
Світ
12.12.2022 467

Наплів про сказ, шалених шавок і токсичну слину: "головного аватара Росії" Медведєва знову понесло про Україну

Медведєв знову погрожує Заходу зброєю.

069f064574588a169868893fdacb67b0_12.12.22

Колишній президент Росії, заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв видав нову маразматичну заяву щодо ворогів РФ з усіх сторін і наскільки Росії складно. Пише ТСН. 

Про це він нашкрябав з самого ранку сьогодні, 11 грудня, у своєму телеграм-каналі.

"Псевдоукраїнські шалені шавки з російськими прізвищами, захлинаючись своєю токсичною слиною, заявляють, що їхній ворог розташований у межах Росії, із Заходу до Владивостока. Сказ не лікується. Нам набагато складніше – наш ворог окопався не лише у Київській губернії нашої рідної Малоросії. Він у Європі, Північній Америці, Японії, Австралії, Новій Зеландії і в низці інших місць, що присягнули сучасним нацистам", - написав "запасний президент РФ".

Він вкотре наголосив, що через все вище сказане, РФ нарощує виробництво найпотужніших засобів ураження, зокрема ті, що ґрунтуються на нових принципах.

Нагадаємо, що раніше Медведєва вже несло "про підсвинків, псарню, слину і прилипал". В своєму опусі до Дня народної єдності він намагався пояснити, за що воює Росія.

Оценка материала:

5.00 / 2
Наплів про сказ, шалених шавок і токсичну слину: "головного аватара Росії" Медведєва знову понесло про Україну 5.00 5 2
Політика / Світ
12.12.2022 467
Еще материалы раздела «Світ»