<
НОВИНИ ДНЯ: Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  Зеленський знайшов посаду Залужному: де і ким працює колишній головком ЗСУ  Легалізація криптовалюти. Які країни узаконили цифрові гроші та яка ситуація в Україні  Черги до ТЦК вдасться розвантажити, але є “неприємний” нюанс – нардеп  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозки  Мільйонні доходи нардепів 2023 року зросли: хто отримав найбільше  Залужний і Ліна Костенко отримали звання почесних громадян Києвавсі новини дня
Політика
Росія
12.12.2022 724

Чому Путін почав частіше вилазити із бункера: американські журналісти назвали причину

Путін хоче продемонструвати, що "він здоровий, пильний і контролює ситуацію".

ff35aafc3a4d7c72b4dc463ea817326b_12.12.22

За останній тиждень очільник Кремля Володимир Путін часто з'являється на публіці і робить низку заяв. Американські журналісти припускають, що основниий "меседж" таких появ - показати світу, що "я все ще головний".

Про це йдеться у статті The New York Times.

Як зазначає впливове американське видання, що даючи низку виступів російський президент хоче продемонструвати, що "він здоровий, пильний і контролює ситуацію", спростувавши новини про проблеми із здоров'ям і невдачі його армії в Україні.

Зауважимо, протягом тижня очільник Кремля майже щодня виходить у публічний простір. У понеділок, 5 грудня,Путін відвідав Кримський міст, який було зруйновано вибухом на початку жовтня цього року. Тут він поговорив із будівельниками та проїхався мостом, керуючи німецьким "Мерседесом".

7 грудня російський диктатор провів у Кремлі зустріч із членами Ради з розвитку громадянського суспільства і прав людини, де знову порозмірковував про результати війни в Україні, становище армії РФ і знову погрожує застосувати ядерну зброю.

У п'ятницю, 9 грудня, він виступив перед своїми пропагандистами з бокалом шампанського в руках і розповів, чому РФ обстрілює енергосистему України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чому Путін почав частіше вилазити із бункера: американські журналісти назвали причину 5.00 5 1
Політика / Росія
12.12.2022 724
Еще материалы раздела «Росія»