<
НОВИНИ ДНЯ: Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецептвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.12.2022 763

Невеликий сніг та шквальний вітер: якою буде погода в Україні 12 грудня

12 грудня, частину України накриє невеликий сніг, місцями дощ. На лівобережній частині нашої країни очікується сильний вітер.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр у Facebook.

Погода в Україні

За даними синоптиків, 12 грудня на всій території України буде хмарно. На заході, у Житомирській області та в Карпатах місцями невеликий сніг.

У Вінницькій, Черкаській, Київській та Чернігівській областях дощ з переходом в мокрий сніг. Місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На решті території дощі.

Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с, а на Лівобережжі місцями пориви до 15-20 м/с.

Температура повітря у середньому впродовж доби +5 +10 градусів. На заході у межах -1 -6 градусів, а на півночі від +3 до -2 градусів.

Погода у Києві

У столиці та Київській області 12 грудня буде хмарна погода, вдень очікується дощ з переходом у сніг. Місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

Стовпчики термометрів у Києві покажуть вночі та вдень близько нуля градусів.

Оценка материала:

5.00 / 3
Невеликий сніг та шквальний вітер: якою буде погода в Україні 12 грудня 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
12.12.2022 763
Еще материалы раздела «Суспільство»