<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
13.12.2022 477

Росія вже програла. У Зеленського пояснили, що потрібно, аби агресія не повторилася у майбутньому

Для того, щоб Росія не повторила свою агресію проти України після завершення повномасштабної війни, потрібно притягнути винних до відповідальності та прийняти Україну до НАТО.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка у Twitter.

За його словами, РФ вже програла цю війну, а мобілізація тільки відтягує її поразку у часі.

"Після того, як Україна звільнить території, а поразка РФ буде оформлена офіційно, треба зробити все, аби ru-агресія не повторилася. Це просто: спецтрибунал, вироки авторам війни та прийняття України в НАТО", - написав він.

Нагадаємо, генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що російська агресія в Україні ставить під загрозу весь міжнародний порядок. Тож у програші Росії зацікавлений увесь світ.

При цьому міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зазначив, що якщо Україна не отримає достатньо озброєння, то війна може продовжитися.

Оценка материала:

5.00 / 3
Росія вже програла. У Зеленського пояснили, що потрібно, аби агресія не повторилася у майбутньому 5.00 5 3
Політика / Світ
13.12.2022 477
Еще материалы раздела «Світ»