<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: що треба знати водіям  Місцями з дощами, проте дуже тепло: прогноз погоди на 29 квітня  Лубінець жорстко розкритикував федерацію Червоного Хреста, за захист інтересів Росії  В ISW пояснили, що допоможе Силам оборони звільнити всі окуповані РФ території  Скільки систем Patriot потрібно Україні для захисту: Зеленський назвав цифру   Початок наступного тижня в Україні буде теплим - удень до +25°  Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампомвсі новини дня
Політика
Світ
13.12.2022 898

Путін впав зі сходів і тепер на нього чекає операція - британські ЗМІ

У Кремлі одразу почали спростовувати інформацію.

e44809a0a4753101b5241ec607a5a1d8_13.12.22

Російський диктатор Володимир Путін днями впав зі сходів і тепер його чекає нова операція. Пише ТСН. 

Про це пише британське видання Daily Star.

Видання повідомляє, що російський диктатор впав зі сходів та пошкодив собі куприк. Тепер на Путіна чекає оперативне втручання в товсту кишку.

Офіційні особи у Кремлі спростували інформацію одного із телеграм-каналів про падіння Путіна, проте британське видання стверджує, що це все ж сталось.

"Однак, як би їм не хотілося приховати правду, джерела в Кремлі стверджують, що відтоді президент Росії зазнає певного дискомфорту та незручностей. Тому змушений звернутися за хірургічною допомогою", - пишуть британські ЗМІ.

Журналісти зауважили, що диктатор під час засідання Євразійського економічного союзу в Бішкеку незграбно рухався сходами. Також біля нього помітили охоронця із чорною валізкою. Британське ЗМІ зауважує, що Путін посилив заходи безпеки через побоювання замаху.

Хвороби Путіна

Раніше телеграм-канал Generall SVR повідомляв, що спускаючись сходами, Путін, спіткнувшись, впав на п'яту точку, після чого, завалившись на бік, сповз на кілька сходинок нижче. Інцидент стався на очах у співробітників особистої охорони президента, які, швидко зреагувавши, поспішили до Путіна на допомогу.

Також британське видання Express повідомляло, що в російського диктатора виявили "букет" смертельних хвороб. За різними даними, у нього онкологія, шизоафективний розлад, захворювання Паркінсона.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін впав зі сходів і тепер на нього чекає операція - британські ЗМІ 5.00 5 2
Політика / Світ
13.12.2022 898
Еще материалы раздела «Світ»