<
НОВИНИ ДНЯ: На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України  Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардеп  Новий рівень стосунків: про що була зустріч Путіна і Сі, перші обіцянки та гучні заявивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.12.2022 446

Україну накриє сніг та хуртовина: прогноз погоди на сьогодні

У середу, 14 грудня, в Україні очікується сніг. Синоптики також попереджають українців про хуртовину та ожеледицю на дорогах.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Сьогодні в Україні хмарно з проясненнями. Вночі у Сумській, Полтавській, Харківській, та Луганській областях, а вдень на Закарпатті, в Карпатах та на у Львівській області прогнозують сніг. На решті території без істотних опадів.

На дорогах, окрім півдня, місцями ожеледиця.

Температура протягом доби очікується на рівні 1-6° морозу. Вночі у західних регіонах, а також Житомирській, Вінницькій, Кіровоградській областях та на півночі Одеської областей 6-11° морозу. Вдень на узбережжі морів та в Криму 0-5° тепла.

Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с, вночі у північно-східних областях місцями пориви 15-20 м/с та хуртовина.

Погода у Київській області

В області без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця.

Температура вночі та вдень 1-6° морозу. У Києві вночі 4-6° морозу, вдень 1-3° морозу. Вітер північно-західний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україну накриє сніг та хуртовина: прогноз погоди на сьогодні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
14.12.2022 446
Еще материалы раздела «Суспільство»