<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідьвсі новини дня
Політика
Україна
15.12.2022 650

Данілов про загрозу з Білорусі: якщо хтось до нас посунеться, я йому не заздрю

Україна в курсі спільних навчань РФ та Білорусі біля північних кордонів України, для ЗСУ вони не стали несподіванкою.

3j0a5229_id69757_1300x867_1_1300x820_9_650x410_15.12.22

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його виступ в ефірі національного телемарафону.

"Справді, сьогодні там були навчання. Ми знали, що вони там відбуватимуться. Для нас це не було несподіванкою. Ми готові до будь-якого розвитку подій, якщо РФ спільно з Білоруссю здійснюватимуть ті чи інші акти агресії", - зазначив Данілов.

За його словами, Україна готується до будь-якого сценарію розвитку подальшої ситуації, і ця підготовка розпочалася давно.

"Якщо хтось поткнеться на нашу територію, то я йому не заздрю", - підсумував секретар РНБО України.

Раніше повідомлялося, що в Білорусі в рамках "раптової перевірки армії" оголосили про відпрацювання однієї з військових частин щодо прикриття об'єкта на південному рубежі. Що безпосередньо межує з Україною.

Також нагадаємо, сьогодні, 13 грудня, у Білорусі розпочали раптову перевірку бойової готовності армії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Данілов про загрозу з Білорусі: якщо хтось до нас посунеться, я йому не заздрю 5.00 5 1
Політика / Україна
15.12.2022 650
Еще материалы раздела «Україна»