<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
15.12.2022 329

Голлівудська зірка Жан-Клод Ван Дамм з українськими військовими прокричав "Слава Україні!"

У Мережі з'явилося відео з актором, який зустрівся з українськими бійцями.

409b6e6959fef70f3d24308fbe12f040_15.12.22

Американський актор Жан-Клод Ван Дамм днями зустрівся з українськими бійцями. Пише ТСН. 

Відео зустрічі наших захисників з голлівудською зіркою у себе в Telegram-каналі поділився український активіст Сергій Стерненко. У ролику, що його запостив Стерненко, Жан-Клод Ван Дамм стоїть в оточенні наших військових і разом з ними вигукує "Слава Україні!".

Зазначимо, що минулої суботи, 10 грудня, стало відомо, що Жан-Клод Ван Дамм завітав до України. Актора помітили на Закарпатті у місті Ужгород. Подейкують, що він приїхав до однієї з ужгородських приватних клінік. Більше подробиць не повідомлялось.

Як відомо, більше 11 років Жан-Клод Ван Дамм зустрічається з українкою Альоною Каверіною. Раніше зірка неодноразово приїжджав до коханої у гості. Окрім того, актор знімався в Україні у серіалі від Netflix "Останній найманець" (The Last Mercenary) 2020 року.

Втім, не секрет, що Жан-Клод Ван Дамм тісно товаришує з кремлівським диктатором Володимиром Путіним та перебуває у гарних стосунках зі скандальним главою Чечні Рамзаном Кадировим. Які в них зараз взаємовідносини – невідомо.

Оценка материала:

5.00 / 1
Голлівудська зірка Жан-Клод Ван Дамм з українськими військовими прокричав "Слава Україні!" 5.00 5 1
Політика / Україна
15.12.2022 329
Еще материалы раздела «Україна»