<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.12.2022 449

Сніг, дощ та ожеледиця – прогноз погоди на 15 грудня

У четвер в Україні очікується різнобарвна погода.

На заході та півночі випаде сніг, на півдні дощитиме, а на сході буде сухо. Водночас у центральній частині України – місцями невеликі опади, повідомила синоптикиня Наталка Діденко. Пише gazeta.ua.

"Температура повітря вночі 6–13 морозу, на заході мінус 1–5. Протягом дня від мінус 2 до плюс 3. У південній частині вночі близько нуля, вдень 2–5 тепла, в Криму плюс 6–12", – повідомила вона.

Також повідомляється, що у четвер повсюди, окрім західних областей, очікується сильний вітер.

"У Києві завтра падатиме сніг. На дорогах ожеледиця. Вітряно дуже! Протягом дня потепліє до плюс 2", – додала вона.

Погода в Україні на різдвяно-новорічні свята буде такою ж, як і торік – без великих морозів, малосніжна, здебільшого тепла, з дощами, повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін.

Загалом цьогорічна зима не повинна бути занадто холодною. Сильних морозів не буде, як минулої та позаминулої зими, сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Сніг, дощ та ожеледиця – прогноз погоди на 15 грудня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.12.2022 449
Еще материалы раздела «Суспільство»