<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
15.12.2022 432

Громов про мобілізацію в Україні: сумбурності немає

Мобілізація в Україні проводиться за планом, поступово доукомплектовуючи війська. Раптовості у цьому процесі, як у Росії, не буде.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заступника начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексія Громова під час брифінгу.

Він пояснив, що мобілізація в Україні почалася на початку повномасштабного вторгнення і триває досі. Таким чином доукомплектовуються існуючі та новостворені частини ЗСУ.

"Ми також проводимо відповідні заходи, в нас масова мобілізація була на початку війни. В подальшому протягом всіх місяців відбиття російської агресії заходи мобілізації у нас проводяться, але проводяться планово. У нас не було такого, як противник відмобізізував 300 тисяч. Ми доукомплектовуємо військові частини, формуємо нові військові частини. Ми робимо все за планом. Сумбурності в діях керівництва країни, керівництва ЗСУ немає", - заявив Громов.

Оценка материала:

5.00 / 1
Громов про мобілізацію в Україні: сумбурності немає 5.00 5 1
Політика / Україна
15.12.2022 432
Еще материалы раздела «Україна»