<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологинівсі новини дня
Політика
Україна
16.12.2022 477

Кремлівська влада думає, як подати росіянам за "перемогу" окупацію "ЛДНР" та Криму — Арестович

Радник Офісу президента України Олексій Арестович розповів, що Росія вже шукає "шляхи відступу" для своєї пропаганди.

9171fba6224853259fed57cd5a2087f1_16.12.22

Кремлівська влада збирається подати своєму населенню як "перемогу" окупацію Донецької і Луганської областей та утримання контролю над Кримом. Пише ТСН. 

Про це розповів радник Офісу президента України Олексій Арестович в інтерв'ю виданню "ГОРДОН".

За його словами, жодної паузи у бойових діях не буде. Росія не збирається припиняти війну, але й наступати вона теж не може.

"Російське керівництво, на мій погляд, намагається вирішити завдання, яке можна продати росіянам як перемогу: взяття Луганської і Донецької областей і збереження за собою Криму. Це хоч якось можна продати та пояснити, чому там 150 тис. російських військових загинули", – переконаний Арестович.

Він вважає, що Росія й надалі просуватиме ідею, що вона воює нібито не проти України, а проти "колективного Заходу". Росіяни стверджуватимуть, що "захистили" так звані "ЛНР" та "ДНР" і Крим.

"А якщо їх запитати: "А що ви робили у Криму та Херсоні?" – вони скажуть: "Ми їх громили на відповідних рубежах, щоб вони не атакували. І коли розгромили – з честю пішли. Ну а 150 тисяч... Ви ж розумієте, оскаженіла навала націоналістів, озброєних західною зброєю... Ось так вийшло. Воювали з усім НАТО", – жартує Арестович.

Нагадаємо, радник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що ніхто з оточення президента РФ Володимира Путіна не розмовлятиме з ним про необхідність закінчити війну, натомість диктатора можуть просто отруїти.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кремлівська влада думає, як подати росіянам за "перемогу" окупацію "ЛДНР" та Криму — Арестович 5.00 5 2
Політика / Україна
16.12.2022 477
Еще материалы раздела «Україна»