<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
Політика
Україна
17.12.2022 876

Ми не повинні боятися вбивати росіян – Залужний

Валерій Залужний розповів про головні навички та досвід, які українські військові здобули від 2014 року.

8c6035c1eab8048b626a6ab5b47bcd56_17.12.22

Українці не повинні боятися вбивати росіян і будь-яких інших ворогів. Пише ТСН. 

Про це Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний сказав в інтерв'ю The Economist.

"Усе, що ми робили, коли почалася масштабна агресія, — це реалізовували не лише знання, які ми вже мали у 2014 році, а й навички та досвід, які здобули з того часу. І найважливіший досвід, який ми мали і який ми практикуємо майже як релігію, це те, що росіян і будь-яких інших ворогів треба вбивати, просто вбивати, і головне — ми не повинні боятися цього робити. І це те, що ми робимо", — сказав він.

Нагадаємо, Залужний розповів, хто для нього є прикладом. Це — колишній командувач Сухопутних військ України Геннадій Воробйов.

Оценка материала:

5.00 / 3
Ми не повинні боятися вбивати росіян – Залужний 5.00 5 3
Політика / Україна
17.12.2022 876
Еще материалы раздела «Україна»