НОВИНИ ДНЯ: Помпео назвав обмеження далекобійних ударів по Росії "стратегічно дурними"  Спагеті з м’ясним рагу: рецепт від Савви Лібкіна  В Україні прогнозують теплу погоду до кінця тижня - вдень прогріє до +28°  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
Політика
Україна
17.12.2022 867

Від початку війни Залужний звільнив з лав ЗСУ 10 генералів, ще один – застрелився

Головнокомандувач ЗСУ пояснив, що звільнив генералів, тому що вони не справлялися.

f4496e68e44f1d24c3a86bc0ad47b6e0_17.12.22

Від початку війни головнокомандувач Валерій Залужний звільнив із лав ЗСУ 10 генералів. Ще один заподіяв собі смерть. Пише ТСН. 

Про це генерал Залужний повідомив в інтерв'ю The Economist.

"Завжди можна бути нормальним... залишатися людиною в будь-якій ситуації – це найголовніше. Від початку війни я звільнив десятьох (генералів), тому що вони не справлялися. Ще один – застрелився", – сказав він.

The Economist зазначає, що оскільки генерал Валерій Залужний замолодий, щоб служити в радянській армії, він уникнув прищеплення її культури "командирства", яка винагороджувала слухняність і придушувала ініціативу. Водночас це не означає, що він не є вольовим, характеризує видання Залужного.

Нагадаємо, Валерій Залужний розповів, хто для нього є прикладом. Це – колишній командувач Сухопутних військ України Геннадій Воробйов.

Оценка материала:

5.00 / 2
Від початку війни Залужний звільнив з лав ЗСУ 10 генералів, ще один – застрелився 5.00 5 2
Політика / Україна
17.12.2022 867
Еще материалы раздела «Україна»