<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Політика
Росія
17.12.2022 1331

Авіакомпанії Росії просять дозволити польоти над Сирією, бо через санкції їм нікуди більше літати

Зі складнощами зіткнулися авіакомпанії NordWind, "Ікар" та iFly.

5f6d60cb90a0e53d412097e65a94f757_17.12.22

Російські авіакомпанії попросили Росавіацію дозволити польоти через Сирію. Варто зазначити, що Росія не відправляла туди свої літаки майже десять років через війну в країні. Пише ТСН. 

Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

"Повітряний простір цієї країни знадобився перевізникам з літаками в подвійній реєстрації, коли слідом за Туреччиною та Саудівською Аравією відмовилася впускати Йорданія. Зі складнощами зіткнулися авіакомпанії NordWind, "Ікар" та iFly", - йдеться у повідомленні.

В разі скасування рейсів деякі експерти побоюються, що станеться зростання цін на перельоти до Єгипту. Інші заперечують, що за наявності альтернатив говорити про дефіцит зарано.

Нагадаємо, раніше писали, що понад тисячу росіян застрягли в аеропортах РФ і Єгипту через санкції. За їхньою інформацією, від 15 грудня російській авіакомпанії заборонено літати над повітряним простором Йорданії. Країна вимагає, аби перевізники надавали страховий сертифікат, випущений у Лондоні, але він недоступний російським компаніям через санкції.

Оценка материала:

5.00 / 2
Авіакомпанії Росії просять дозволити польоти над Сирією, бо через санкції їм нікуди більше літати 5.00 5 2
Політика / Росія
17.12.2022 1331
Еще материалы раздела «Росія»