<
НОВИНИ ДНЯ: ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецептвсі новини дня
Політика
Україна
17.12.2022 1090

Стало відомо, як Україна компенсує перевагу Росії у вогневій потужності

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський пояснив, як Україна компенсує перевагу Росії у вогневій потужності.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв'ю Олександра Сирського виданню The Economist.

"Нам завжди бракує військ. Ми практично весь час вели цю війну з використанням резервів", - каже генерал.

Водночас росіяни, за його словами, досить успішно поповнюють свої лави завдяки оголошеній Путіним мобілізації.

Як каже Сирський, досить добре підготовлені солдати зараз масово з'являються по всьому східному фронту, деякі прибувають "з глибини Росії, зокрема зі східних районів і Уралу".

За його словами, це викликає занепокоєння, але ще більш нагальною проблемою є збереження поставок зброї Україні. Боєприпаси витрачаються зі швидкістю, порівнянною з часами Другої світової війни. Битви виграє та сторона, яка швидше доставить снаряди до гармат, каже генерал.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло про те, що російські військові штурмують на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Аби покращити своє положення на низці інших напрямків - намагаються нарощувати угрупування.

Також раніше ми писали, що президент Володимир Зеленський заявив, що наступні півроку війни України з Росією стануть вирішальними. Вони вимагатимуть більших зусиль за той час, що вже минув.

Оценка материала:

5.00 / 1
Стало відомо, як Україна компенсує перевагу Росії у вогневій потужності 5.00 5 1
Політика / Україна
17.12.2022 1090
Еще материалы раздела «Україна»