<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  "Чорна бухгалтерія" та мовчання порнозірки: Трампа визнали винним за всіма 34 пунктами звинувачення  Трамп обрав собі радника на випадок повернення до Білого дому: цікаві деталі від WSJ  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
17.12.2022 620

"Цар каже їм іти воювати, і вони йдуть": Залужний про підготовку ЗС РФ до наступу

Валерій Залужний впевнений, що росіяни знову спробують піти в наступ на Донбасі, півночі і півдні.

fc8ad1eaecdad073fd929c77d1b78e7c_17.12.22

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не сумнівається, що окупанти збираються із силами, щоб піти в наступ. Пише ТСН. 

Таку думку він висловив в інтерв'ю британському виданню The Economist.

"Російська мобілізація спрацювала. Це неправда, що їхні проблеми настільки жахливі, що ці люди не воюватимуть. Вони воюватимуть. Цар каже їм іти воювати, і вони йдуть воювати. Можливо, вони не так добре оснащені, але вони все одно становлять для нас проблему", - сказав Залужний.

Він додав, що вже у січні, але, найімовірніше, навесні РФ може розпочати великий наступ з Донбасу на сході, з півдня чи навіть із Білорусі. За його словами, зараз для України важливо накопичити ресурси.

"Важливе для нас стратегічне завдання — створити резерви та підготуватися до війни, яка може відбутися в лютому, у найкращому випадку в березні, у гіршому — наприкінці січня", — заявив він.

Нагадаємо, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів, хто для нього є взірцем. За його словами, найбільше йому імпонує колишній командувач Сухопутних військ України Геннадій Воробйов.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Цар каже їм іти воювати, і вони йдуть": Залужний про підготовку ЗС РФ до наступу 5.00 5 1
Політика / Україна
17.12.2022 620
Еще материалы раздела «Україна»