<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Україна
18.12.2022 1253

Росіяни відводять частину військ з Каховки закликають колаборантів тікати до Криму – Генштаб

Ворог планує залишити місто до кінця 2022-го.

b82058f189fdf071c2e4ee3b80b10692_18.12.22

Військовослужбовці агресорки Росії поширюють інформацію, що окупанти вже до кінця цього року планують залишити Каховку в тимчасово захопленій Херсонські області. Пише ТСН. 

Про це повідомили у ранковому зведенні Генштабу 17 грудня.

Саме тому окупанти пропонують переїзд до анексованого РФ Криму лояльним до ворожих військ місцевим жителям.

У Генштабі наголошують, що росіяни здійснюють передислокацію окремих підрозділів та відводить частину своїх військ з Каховки та Нової Каховки Херсонської області в район населеного пункту Нижні Сірогози.

Як повідомлялося, російські вояки на тимчасво захопленій Херсонщині заходилися звільняти українські магазини від товару і обладнання. Так, з Нової Каховки російські загарбники вивозять весь товар та обладнання, включно з морозильними камерамии та касовими апаратами.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росіяни відводять частину військ з Каховки закликають колаборантів тікати до Криму – Генштаб 5.00 5 1
Політика / Україна
18.12.2022 1253
Еще материалы раздела «Україна»