<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Політика
Світ
18.12.2022 512

Зеленський заявив, що готовий вийти на ринг із Путіним

Президент України готовий вирішити питання з кремлівським диктатором, як справжні чоловіки.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що готовий вийти на ринг з російським лідером Владіміром Путіним як справжній чоловік.

Про це він сказав під час інтерв'ю LCI. Пише ТСН. 

Під час розмови з журналістом український лідер заявив, що справжній чоловік вирішує все без посередників, а не посилає когось і пояснив, що будь-коли готовий вийти на ринг із Путіним.

"Справжній чоловік, якщо він хоче передати комусь повідомлення або якщо хоче набити йому морду — він робить це сам. Готовий хоч завтра на єдиноборство з Путіним", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, видання The Wall Street Journal повідомило, що на початку масштабного вторгнення Росії до України президент РФ Володимир Путін відправив розпорядження очільнику Чечні Рамзану Кадирову окупувати київські урядові квартали й убити президента України Володимира Зеленського.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський заявив, що готовий вийти на ринг із Путіним 5.00 5 1
Політика / Світ
18.12.2022 512
Еще материалы раздела «Світ»