<
НОВИНИ ДНЯ: У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISWвсі новини дня
Політика
Світ
18.12.2022 421

Росія поки не готова йти на реальні переговори щодо припинення війни — директор ЦРУ

Путін не хоче йти на переговори і готовий продовжувати війну на виснаження

496da83b09c74f9d52d14bd164a4798c_18.12.22

У російського керівництва поки немає бажання починати серйозний діалог щодо припинення війни проти України. Пише ТСН. 

Таку думку в етері телеканалу PBS висловив директор ЦРУ Вільям Бернс.

Він зазначив, що для закінчення конфлікту потрібен серйозний підхід до переговорів, але поки такого підходу не видно зі сторони Москви.

"Більшість конфліктів закінчується переговорами, але це вимагає серйозності з боку Росії в такому випадку. Чого ми не бачимо. За нашою оцінкою, росіяни серйозно не налаштовані на реальні переговори», — сказав Бернс.

Барнс заявив, що російський диктатор Володимир Путін поки не збирається закінчувати війну.

"Я маю на увазі, що прямо зараз Володимир Путін показує всі ознаки того, що він не хоче відступати, він збирається продовжувати цю війну на виснаження стільки, скільки зможе", - сказав Бернс.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що аналітики ISW пояснили, навіщо Путін летить в гості до Лукашенка.

Крім того, ми раніше інформували, що Путіна перед вторгненням в Україну попереджали про катастрофічні наслідки для Росії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія поки не готова йти на реальні переговори щодо припинення війни — директор ЦРУ 5.00 5 1
Політика / Світ
18.12.2022 421
Еще материалы раздела «Світ»