<
НОВИНИ ДНЯ: Байден назвав рішення Верховного суду щодо імунітету Трампа "небезпечним прецедентом"  Знайдено 44000–річного вовка, що чудово зберігся: в його шлунку можуть бути доісторичні віруси  Лукашенко видав чергову маячню про "бездітних політиків" на Заході, яким "нікому передати ген ненависті"  Вчені назвали дуже корисну звичку з віком: кому щодня потрібно їсти одну популярну страву  Супутники Юпітера та Сатурна вкриті придатними для життя океанами  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  НАТО розробляє план захисту військової допомоги Україні від "Трампа" – WSJвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.12.2022 791

Морозно та вітряно: якою буде погода в Україні 18 грудня

18 грудня, в Україні буде морозна погода. Проте у більшості регіонів без істотних опадів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр у Facebook.

Погода в Україні

За даними синоптиків, завтра в усіх областях хмарно з проясненнями. Вночі можливий невеликий сніг, а на півдні, сході та в центрі дощ. Вдень в Україні майже без опадів.

На дорогах, крім півдня та південного сходу, місцями ожеледиця. Вітер переважно північно-західний 7-12 м/с, місцями пориви вітру до 15-20 м/с.

Стовпчики термометрів завтра протягом доби покажуть від -3 до +2 градусів. У західних, північних та Вінницькій областях очікується -2 -7 градусів, місцями до -10 градусів.

На півдні та сході вдень та вночі +2 +7 градусів, у Криму до +10 градусів.

Погода у Києві

18 грудня у столиці та Київській області вдень без опадів, але вночі можливий невеликий сніг. Водіїв попередили про ожеледицю на дорогах. Можливі пориви вітру до 15-18 м/с.

Стовпчики термометрів у столиці протягом доби покажуть -2 -4 градуси.

Нагадаємо, 17 та 18 грудня на заході та півночі країни очікується підвищення рівня води в річках, тому синоптики оголосили ІІ рівень небезпеки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Морозно та вітряно: якою буде погода в Україні 18 грудня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
18.12.2022 791
Еще материалы раздела «Суспільство»