<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський знайшов посаду Залужному: де і ким працює колишній головком ЗСУ  Легалізація криптовалюти. Які країни узаконили цифрові гроші та яка ситуація в Україні  Черги до ТЦК вдасться розвантажити, але є “неприємний” нюанс – нардеп  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозки  Мільйонні доходи нардепів 2023 року зросли: хто отримав найбільше  Залужний і Ліна Костенко отримали звання почесних громадян Києва  Спека не повернеться: в яких регіонах України 10 травня очікувати заморозківвсі новини дня
Політика
Росія
19.12.2022 543

Росіян дедалі більше турбує ціна війни: директор ЦРУ оцінив загрозу для режиму Путіна

Серед громадян РФ зростає занепокоєння збитками для економіки та щодо їхнього майбутнього.

31f9da08266c4a3dc341d93afe91ba17_19.12.22

В Росії зростає стурбованість ціною війни проти України, проте для влади президента Володимира Путіна це наразі не становить загрози.

Таку оцінку дав директор ЦРУ Вільям Бернс в інтерв'ю PBS. Пише ТСН. 

Він зазначив, що через війну проти України репутація Росії була дуже підірвана. У країні-агресорці на сьогодні зростає занепокоєння збитками для економіки та щодо майбутнього росіян.

"Російське населення, схоже, дедалі більше турбує ціна війни. Річ у тім, що коли Путін почав наприкінці вересня часткову мобілізацію, з країни втекло більше росіян призовного віку, ніж він зміг зібрати та відправити на фронт", – звернув увагу директор ЦРУ.

Водночас він зазначив, що на цьому етапі режиму російського диктатора, ймовірно, нічого не загрожує.

"Я не вважаю, що це становить безпосередню загрозу його (Путіна – ред.) владі. На його думку, він створив дуже безпечний та репресивний авторитарний режим", – сказав Бернс.

Нагадаємо, напередодні видання The Moscow Times повідомило, що за дорученням Кремля в Росії запустили конвеєр позитивних новин про Путіна. Усе тому, що в росіян зростає тривожність і накопичилася втома від тривалої війни.

Водночас на початку грудня з’явилися дані незалежних російських опитувань, які свідчать, що громадяни Росії втомилися від бойових дій, проте досі підтримують війну проти України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росіян дедалі більше турбує ціна війни: директор ЦРУ оцінив загрозу для режиму Путіна 5.00 5 1
Політика / Росія
19.12.2022 543
Еще материалы раздела «Росія»