<
НОВИНИ ДНЯ: Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.12.2022 636

Секрети приготування котлет, які тануть у роті

Існує кілька секретів, як робити котлети, що будуть по-справжньому танути у роті.

741ac5e32fbaaeca0fd73fea1205b187_19.12.22

Щоб покращити смак котлети, варто додати у фарш подрібнену цибулю, спеції та сіль, а потім залишити його в холодильнику на 5-6 годин. М'ясо трішки промаринується і буде намагато смачнішим. Пише ТСН. 

Навесні, восени або взимку білий хліб краще замочувати у молоці, а ось влітку у воді. Так фарш ніколи не прокисне після додавання до нього цього складника.

Яйця краще додавати не у фарш, а у намочений хліб. Так котлети не будуть розвалюватися під час смаження.

Не варто перемелювати цибулю через м'ясорубку, краще замість цього дрібно її наріжте. Так у котлет залишиться приємний присмак цибулі.

Щоб перемолоти м'ясо на фарш, краще використовувати не мілку сітку м'ясорубки, а середню або навіть велику. Так смак м'яса відчуватиметься краще.

Коли формуєте котлетки, кожного разу змащуйте руки олією. Тоді фарш не буде приставати до них і до дощечки, куди ви викладаєте готові котлети.

Спробуйте панірувати страву не лише у сухарях або пшеничному борошні. Щоб отримати приємну хрустку скоринку, можете використовувати мелену кукурудзяну крупу чи кукурудзяне борошно.

Оценка материала:

5.00 / 1
Секрети приготування котлет, які тануть у роті 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.12.2022 636
Еще материалы раздела «Суспільство»