<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Україна
19.12.2022 442

Маємо затяжний конфлікт. Війна ще пів року не закінчиться, - Арестович

Повномасштабну війну Росії проти України можна кваліфікувати як затяжний конфлікт. Ймовірно, бойові дії не закінчаться у найближчі пів року.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву радника Офісу президента Олексія Арестовича в ефірі YouTube-каналу "Фейгін Live".

"Затяжний конфлікт не любить ніхто і він небезпечний для всіх. Ще Сунь-цзи (китайський стратег, автор знаменитого трактату "Мистецтво війни" - ред.) сказав, що війна любить швидкість і не любить затягування", - зазначив посадовець.

Він пояснив, що саме можна назвати "затяжним конфліктом".

"Це півтора-два роки або більше року. Так, більше року буде через два місяці. Ми розуміємо, що через 2 місяці війна не закінчиться. А ще я сильно підозрюю, що вона ще пів року не закінчиться після цих двох місяців", - вказав Арестович.

Радник ОП додав, що півтора року - "в принципі можна кваліфікувати як затяжний конфлікт".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що, за інформацією британського Королівського інституту об'єднаних служб, РФ хотіла "успішно завершити" повномасштабне вторгнення в Україну за 10 днів, але плани провалилися.

Оценка материала:

5.00 / 1
Маємо затяжний конфлікт. Війна ще пів року не закінчиться, - Арестович 5.00 5 1
Політика / Україна
19.12.2022 442
Еще материалы раздела «Україна»