<
НОВИНИ ДНЯ: США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвихвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.12.2022 630

Погода на Миколая: синоптикиня прогнозує ще один морозний день

Антициклон зумовить на більшості території України морозну, суху та із сонячними проясненнями погоду.

У день святого Миколая, який в Україні відзначають 19 грудня, синоптикиня Наталія Діденко прогнозує морозну погоду на всій території країни. Пише ТСН. 

Про це вона написала в своєму Telegram-каналі.

“Атмосфера почула, що на сході України (й не лише на сході) нашим захисникам потрібно, щоб підмерзло, бо - багнюка, тому найкращим, найчемнішим українцям такий подарунок буде”, - зауважила вона.

Найближчої ночі найнижча температура повітря очікується на північному заході та півночі країни - до -10...-15 градусів. Але морози будуть практично повсюди в Україні, очікується загалом вночі -4...-10 градусів.

Вдень на Миколая температура повітря становитиме -1...-6 градусів, у південній частині та на південному сході буде тепліше - від 2 морозу до 3 градусів тепла.

“Антициклон на ім'я Kaspar зумовить у понеділок скрізь в Україні суху, навіть із сонячними проясненнями, погоду”, - повідомила Діденко.

У східних областях та на заході України пориви вітру можуть досягати штормових значень, тому температурні відчуття можуть бути на кілька градусів нижчими.

На дорогах мороз зміцнить ожеледицю.

У Києві на Миколая теж очікується морозна погода. Найближчої ночі вона становитиме -8...-10 градусів, вдень трохи потеплішає — до -4...-6 градусів. Проте опадів не буде і може з'явитися сонечко.

У ніч проти 20 грудня в Україні ще втримається морозна погода, але вже вдень поступово почне теплішати - до відлиги та невеликих "плюсів".

Нагадаємо, раніше народний синоптик Станіслав Щедрін повідомив, що до України після морозної погоди знову прийде суттєве потепління.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погода на Миколая: синоптикиня прогнозує ще один морозний день 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
19.12.2022 630
Еще материалы раздела «Суспільство»