<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
19.12.2022 659

Холоди надовго не затримаються: синоптики розповіли, коли до України повернеться тепло

Загалом грудень буде порівняно теплим та м’яким

Згідно з ексклюзивним прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича для "Телеграфа" на зміну теплій погоді останніх днів поспішає похолодання.

Про це також пише у соціальній мережі синоптик Наталія Діденко.

"На що слід звернути увагу в неділю? На похолодання! Температура повітря в Україні знизиться на заході до -3-8 градусів, на півночі — до -1-4 градусів, у центрі Вінницької області -3 градусів, на решті території буде 0 +4 градуси, на сході очікується на Харківщині +3, на Луганщині та Донбасі ще тепло, до +7+10 градусів, на півдні очікується від +2+4 на Одещині, до +10 у Запоріжжі ”, — пише фахівець.

При цьому Наталія Діденко зазначає, що з тижня похолодання посилиться, на Миколу та у вівторок збережуться морози, але з середи "тепло з Атлантики" знову візьме гору над морозами.

Висновки колеги про похолодання підтримує народний синоптик Стас Щедрін.

Про те, як розвиватиметься метеоситуація у тижні, що залишилися до Нового року, розповіли фахівці сайту Meteo.UA.

За їхнім прогнозом, до Києва тепло повернеться наступного дня після Миколи – 20 грудня – і протримається практично до Нового року.

Приблизно така сама погодна картина спостерігатиметься на заході країни.

У Кіровоградській та інших центральних областях холодів можна не чекати до кінця місяця.

На півдні зима також покаже зуби лише за пару днів до Нового року.

Надалі практично весь січень стовпчики термометра утримуватимуться в районі нуля градусів вдень, хоча іноді й опускатимуться до -5 вночі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Холоди надовго не затримаються: синоптики розповіли, коли до України повернеться тепло 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
19.12.2022 659
Еще материалы раздела «Суспільство»