<
НОВИНИ ДНЯ: В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позикивсі новини дня
Політика
Світ
20.12.2022 378

Росія стикається з гострою нестачею артилерійських боєприпасів - британський експерт

Здатність РФ проводити успішні наземні операції зменшується.

d6803cb4a28ee1f89461f5c509fa8967_20.12.22

Генерали та міністри президента Володимира Путіна, ймовірно, надто бояться сказати йому, що Росія стикається з гострою нестачею артилерійських боєприпасів. Пише ТСН. 

Це означає, що їхня здатність проводити успішні наземні операції швидко зменшується, заявив голова комітету начальників штабів Великої Британії адмірал Ентоні Радакін.

"Чому так відбувається - не секрет. Путін планував 30-денну війну, але російські гармати стріляють уже майже 300 днів. Шафа порожня. Морально, концептуально та фізично сили Путіна вичерпуються", - сказав Радакін.

Він додав, що Україні вже вдалося відвоювати понад половину захоплених після 24 лютого територій.

Нагадаємо, очільник Північноатлантичного альянсу вважає, що Росія налаштована продовжувати війну довго. Водночас у Вашингтоні твердять, що Кремль не відмовився від намірів захопити усю Україну. Путін не розглядає всерйоз закінчення цієї війни шляхом дипломатичних переговорів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія стикається з гострою нестачею артилерійських боєприпасів - британський експерт 5.00 5 1
Політика / Світ
20.12.2022 378
Еще материалы раздела «Світ»