<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.12.2022 456

Всеукраїнський рух «Єдині» відкриває реєстрацію на дев'ятий курс проєкту переходу на українську мову!

Різдвяний курс стане особливим і відбудеться за участі української співачки Оксани Мухи.

Kyrs_20.12.22

«Єдина нація — єдина мова. Питання мови особисто для мене є надзвичайно важливим. І це дуже символічно, що саме зараз, в часі Різдва, маю можливість підтримати тих, хто це також усвідомлює, подякувати їм і допомогти на шляху до вивчення української. Впевнена, що з гарною колядою, з розповідями про наші Різдвяні традиції, вивчення української мови буде ще цікавішим та приємнішим», -  українська співачка Оксана Муха.

Курс «Єдині» це:  

⁃ щоденні завдання та навчальні матеріали;

⁃ вебінари й онлайн-лекції;

⁃ розмовні клуби у зручному для вас форматі (онлайн чи офлайн);

⁃ поради психолога — як подолати мовний барʼєр;

⁃ техніка легкого запамʼятовування нових слів;

⁃ пояснення, звідки береться суржик та як його позбутися.

До зимових свят бонус+:

- серія подкастів про святкові традиції від Оксани Мухи;

- тематичні вебінари;

- конкурси;

- вікторини.

За попередні 8 курсів «Єдині» допомогли перейти на українську майже 50 тисячам людей з різних куточків України та світу.   Команда проєкту впевнено крокує до своєї мети — до 2024 року допомогти 1 мільйону українців перейти на українську.

Реєстрація на сайті: https://yedyni.org/

Старт нового курсу — 2 січня!

Приєднатися може кожен з будь-якої точки світу.

Участь — абсолютно безкоштовна!

 

Переможна статистика проєкту «Єдині»: За вісім місяців роботи проєкт «Єдині» має відчутні здобутки: 50 000 тисяч учасників перейшли на українську. Розмовні клуби «Єдині»  працюють у 25 містах України та за кордоном — у Любліні, Варшаві,  Роттердамі, Вільнюсі та Празі.

 

Партнери проєкту:   Western NIS Enterprise Fund, Департамент молоді та спорту м. Києва, Vodafone Ukraine, Українсько-Польський Центр Освіти «UniverPL», Young Business Club, сервіс доставки Glovo, EdEra — студія онлайн-освіти, Центр підтримки «Я — Маріуполь», Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association, КМЦ гендерної рівності, запобігання та протидії насильству, Call center Adelina.

https://yedyni.org/

https://www.facebook.com/yedyni

https://instagram.com/yedyni.ruh

Оценка материала:

5.00 / 2
Всеукраїнський рух «Єдині» відкриває реєстрацію на дев'ятий курс проєкту переходу на українську мову! 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.12.2022 456
Еще материалы раздела «Суспільство»