<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
21.12.2022 359

З України виведуть неефективні підрозділи росіян для пресингу "мобіків" у РФ – InformNapalm

Росгвардійців та "кадирівців" виведуть з України до Росії для впливу на мобілізованих.

467ba02ee5b3e462438c3c2105cb75c3_21.12.22

Підрозділи Росгвардії, які перебували в зоні бойових дій на 2-3 лінії, до лютого 2023 року планують відвести до регіонів Росії, щоб вони виступали силовими загонами у разі акцій непокори нових хвиль мобілізованих росіян. Пише ТСН. 

Про це пише розвідувальна спільнота InformNapalm.

Пресингом "мобіків" також займатимуться "кадирівці".

"В авангарді пресингу ЧМОбіків будуть виступати тік-ток підрозділи Кадирова, бо саме бородатих кадирівців дуже бояться росіяни, а їх ефективність на фронті була практично нульовою – проти українських хаймарсів та артилерії борода і кавказький гонор не працює. До того ж, Кремлю потрібні цепні пси на прив'язі в самій Москві та в регіонах, щоб вгамовувати хоч і слабкі, але неприємні прояви невдоволень військовозобов'язаних", - йдеться у повідомленні.

Мобілізація в Росії

У Москві міграційний центр "Сахарово" розміщував у громадському транспорті рекламу служби в російській армії киргизькою, таджицькою та узбецькою мовами. У оголошенні трудовим мігрантам обіцяли спрощене здобуття російського громадянства.

Нещодавно в РФ військовий комісар  проговорився, що часткова мобілізація у Росії не закінчена, а призупинена. Також наступного року строки служби в російській армії будуть збільшені до 1,5 року, а потім – до 2 років.

Опозиційний політик Геннадій Гудков вважає, що в Росії обов'язково буде ще одна хвиля мобілізації, адже Путін вирішив затягнути війну і йому потрібно багато "гарматного м'яса". За його словами, мобілізація в РФ не припиняється, хоча зараз, можливо, не така активна фаза – людей не ловлять просто на вулицях.

У Москві мігрантів закликають укладати контракти для участі у війні з Україною.

Оценка материала:

5.00 / 1
З України виведуть неефективні підрозділи росіян для пресингу "мобіків" у РФ – InformNapalm 5.00 5 1
Політика / Україна
21.12.2022 359
Еще материалы раздела «Україна»