НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Політика
Україна
21.12.2022 428

В ООН повідомили, скільки українців отримали грошову допомогу

З початку війни вже 4,3 мільйона українців отримали грошову допомогу від різних агентств ООН та інших гуманітарних організацій. За даними Офісу ООН з координації гуманітарних питань (OCHA), загальна сума грошових виплат перевищила 1 млрд доларів США.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Мінреінтеграції.

Як зазначили в прес-службі, протягом останніх 2 місяців міжнародні гуманітарні організації значно розширили програми грошових виплат, щоб допомогти мешканцям звільнених територій, які пережили окупацію. Таку фінансову допомогу вже отримали більш ніж 100 тисяч громадян на деокупованих територіях Донецької, Запорізької, Луганської, Харківської та Херсонської областей.

Наразі на звільнених територіях тривають проекти грошової допомоги, які реалізуються Мінреінтеграції спільно з Товариством Червоного Хреста України та Міжнародною організацією з міграції. Інші міжнародні донори також планують збільшити грошову підтримку постраждалим від окупації українцям, повідомили в міністерстві.

Оценка материала:

5.00 / 1
В ООН повідомили, скільки українців отримали грошову допомогу 5.00 5 1
Політика / Україна
21.12.2022 428
Еще материалы раздела «Україна»