<
НОВИНИ ДНЯ: Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"всі новини дня
Політика
Росія
22.12.2022 428

Москва може оголосити загальну мобілізацію та закрити кордони для чоловіків – Данілов

Йдеться про росіян до 65 років.

e6801e457b60800d5198e77ba3cd8a1b_22.12.22

Керівництво агресорки Росії наразі розглядає питання щодо оголошення загальної мобілізації в країні. Щобільше - Кремль може закрити кордони країни для виїзду чоловіків до 65 років. Пише ТСН. 

Таку думку в ефірі телемарафону висловив секретар РНБО України Олексій Данілов.

"Є інформація, що для росіян можуть взагалі перекрити всі кордони, не випускати взагалі чоловіків до 65 років за межі цієї країни. Я вважаю, що так треба було зробити давно і їх треба огородити парканом",- наголосив він.

За словами Данілова, світ вже давно мав би закрити Російську Федерацію "раз і назавжди, аби жоден літак, жоден автомобіль з території цієї країни взагалі не мав права виїжджати".

Нагадаємо, у Держдумі хочуть заборонити віддалену роботу для тих, хто втік за кордон. Зокрема, і після оголошення мобілізації. Партія "Єдина Росія" підготувала і збирається внести законопроєкт, що забороняє працювати віддалено.

Оценка материала:

5.00 / 1
Москва може оголосити загальну мобілізацію та закрити кордони для чоловіків – Данілов 5.00 5 1
Політика / Росія
22.12.2022 428
Еще материалы раздела «Росія»