<
НОВИНИ ДНЯ: Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експертавсі новини дня
Політика
Світ
23.12.2022 556

Пропагандисти найвищих санів РПЦ, які співпрацюють з Кремлем – ГУР

РПЦ - повноцінна пропагандистська структура для просування наративів Москви.

4f77f9cf732917761294bce06733bb9e_23.12.22

Список представників РПЦ, які співпрацюють з Кремлем і підтримують політику путіна Головне управління розвідки МО України надало навесні 2022 року. Пише ТСН. 

Центр протидії дезінформації зробив підбірку пропагандистів найвищих санів РПЦ на чолі з патріархом Кирилом.

Слідом за роспропагандою, служителі РПЦ виправдовують дії країни-агресорки, геноцид українського народу та закликають своїх вірян поповнювати лави російських окупаційних підрозділів.

Очолює список пропагандистів від церкви російський патріарх РПЦ Кирило, який виправдав напад Росії на Україну.

Додамо, що Кирило пообіцяв всі мобілізованим росіянам, які загинуть в Україні, вічне життя в раю.

Нагадаємо, що в Україні ліквідували священика при штабі Ракетних військ стратегічного призначення РФ Михайла Васильєва. Він активно підтримував вбивства українців та закликав росіянок більше "плодитися", щоб відправляти воювати свої дітей.

Оценка материала:

5.00 / 2
Пропагандисти найвищих санів РПЦ, які співпрацюють з Кремлем – ГУР 5.00 5 2
Політика / Світ
23.12.2022 556
Еще материалы раздела «Світ»