<
НОВИНИ ДНЯ: Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києвівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.12.2022 553

На Україну чекають температурні гойдалки: народний синоптик розповів, якою буде погода на Новий рік 2023

Мережа майорить заголовками на кшталт "На Новий рік вдарять 30-градусні морози". Проте це все хіба для того, щоб привернути увагу і назбирати перегляди, насправді ніякого "аномального похолодання" не передбачається не те що на свята, а й протягом усієї зими.

Про це розповів народний синоптик Станіслав Щедрін у Facebook. За його прогнозами, наступних два тижні по всій країні передбачається переважно не холодна погода. Однак не обійдеться без температурних гойдалок. Пише OBOZREVATEL.

"Тобто 2-3 дні триматиметься тепла та волога, а наступні 2-3 дні прохолодна й морозна погода, можливо, зі снігопадами", – повідомив синоптик.

Варто зазначити, що нині немає точного прогнозу на зимові свята в Україні – його можна буде знайти в мережі за кілька днів до Нового року. Проте вже зараз синоптики погоджуються, що в більшості регіонів країни снігових кучугур і сильного морозу чекати не варто.

Як повідомляв OBOZREVATEL, синоптики дали попередній прогноз погоди на Новий рік 2023 в Україні для всіх областей.

Оценка материала:

5.00 / 2
На Україну чекають температурні гойдалки: народний синоптик розповів, якою буде погода на Новий рік 2023 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.12.2022 553
Еще материалы раздела «Суспільство»