<
НОВИНИ ДНЯ: Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелямивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.12.2022 650

П'ятниця в Україні буде теплою: прогноз погоди на 23 грудня

У деяких регіонах значно потеплішає.

П'ятниця, 23 грудня, в Україні буде теплою. Температура повітря становитиме +3 +6 градусів. Невеликий дощ, місцями з мокрим снігом, ймовірний у західних областях та на півночі країни. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

На решті території переважатиме суха погода, можливо з вологими туманами. На північному сході температура повітря 0 +3 градуси, у південній частині +5 +9 градусів, в Криму до +10 +12 градусів.

У Києві прогнозують невеликий дощ вночі та вранці. Вночі також трохи підмерзне, а вдень очікується +1 +3 градуси.

Нагадаємо, за прогнозом народного синоптика Станіслава Щедріна, до кінця другої декади грудня по всій Україні очікуються дощі та аномально тепла погода. Сильні морози, звісно, будуть, але аж у другій половині січня та на початку лютого.

Оценка материала:

5.00 / 2
П'ятниця в Україні буде теплою: прогноз погоди на 23 грудня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.12.2022 650
Еще материалы раздела «Суспільство»