<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Світ
24.12.2022 673

Чому США поки не потрібен швидкий розгром армії РФ: відповідь Арестовича

Олексій Арестович вважає, що у американської сторони немає концепції щодо того, що робити з постпутінською РФ.

29ecdc75fee0dd8ea644ae4bca6bc50f_24.12.22

Влада США поки не надасть Україні зброю, яка може призвести до швидкого розгрому армії Росії, оскільки не знає, що робити з постросійським світом. Пише ТСН. 

 

Таку думку висловив радник Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі "Фейгін Live".

"У американської сторони немає концепції щодо того, що робити з постпутінською РФ", - зазначив він.

За словами Арестовича, США, відповідно, не можуть здійснювати стратегічне планування і постачати нашій країні засоби (ураження - ред.) в тій кількості, яка швидко розверне ситуацію, оскільки "не встигнуть придумати, що їм робити".

"Що стосується ATACMS (американська далекобійна ракета - ред.). Попри запит нашої країни, я скептик. Я не думаю, що американці дадуть до того, як вони зрозуміють, чи потрібен їм швидкий розгром російської армії, наскільки швидкий розгром їм потрібен... Вони роблять це не тому, що вони лиходії, циніки, сволочі і торгують українськими життями. Ні. З однієї простої причини - вони не знають, що робити з постпутінською Росією чи постросійським світом..." - підсумував радник Офісу президента.

Нагадаємо, США прагнуть створити передумови для мирних переговорів між Україною та Росією. У Штатах мають три різні варіанти розвитку цих подій, два з яких передбачають втрату українських територій.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чому США поки не потрібен швидкий розгром армії РФ: відповідь Арестовича 5.00 5 1
Політика / Світ
24.12.2022 673
Еще материалы раздела «Світ»