<
НОВИНИ ДНЯ: Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послугавсі новини дня
Політика
Світ
24.12.2022 804

“Нас водили за носа”: Путін розродився маячнею про “мирні домовленості” і “спільне коріння”

Господар Кремля заявив, що Росію обдурили, тому в неї не було іншого вибору, як розпочати бойові дії, щоб захистити “наших людей” в Україні.

6dda390b0b5c49c60a581f1ec4e8c898_24.12.22

Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що Сполучені Штати та Україна “водили за носа” Кремль, обіцяючи мирні домовленості.

Про це він говорив на пресконференції у четвер, 22 грудня. Пише ТСН. 

“Ми все терпіли, терпіли, терпіли, сподівалися на якісь мирні домовленості. Тепер з'ясовується, що нас водили за носа”, - заявив Путін, додавши, що така країна Сполучені Штати давно “цим займається”.

Теперішніми подіями, як назвав російський президент війну в Україні, США начебто досягли свого результату.

“У нас не було вибору, крім тих дій [тобто війни в Україні], які були розпочаті в кінці лютого поточного року”, - спробував він пояснити агресію.

Метою війни в Україні Путін цинічно назвав “захист людей, які відчувають себе частиною нашого народу, частиною нашої культури”.

“Ми виходили з чого свого часу? Ну добре, Радянський Союз припинив своє існування, але наше спільне історичне коріння, коріння культури, духовної спільноти, вони будуть сильнішими, ніж те, що нас розтягує”, - заявив російський президент.

Винуватцями втрати “спільного коріння” українців та росіян Путін, за своїм звичаєм, назвав "сторонні сили" та крайніх націоналістів, які прийшли до влади після розвалу СРСР, не уточнивши, щоправда, в якій саме державі.

Нагадаємо, раніше президент Росії Володимир Путін, який віддає накази про удари по мирних жителях України, заявив, що досі вважає український народ "братнім".

Оценка материала:

5.00 / 1
“Нас водили за носа”: Путін розродився маячнею про “мирні домовленості” і “спільне коріння” 5.00 5 1
Політика / Світ
24.12.2022 804
Еще материалы раздела «Світ»