<
НОВИНИ ДНЯ: Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°всі новини дня
Політика
Світ
25.12.2022 2876

Путін заявив, що боїться зустрічей зі своїми олігархами

Путін готовий зустрітися з олігархами, але є умови.

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що він боїться зустрічатися зі своїми олігархами через нібито загрозу заразитись грипом або COVID-19. Пише ТСН. 

Про це пишуть російські пропагандисти.

Диктатор заявив, що не зустрічався зі своїми олігархами через побоювання захворіти коронавірусом або грипом.

Він додав, що за необхідності готовий провести з ними бесіду, але з відстані в десяток метрів, так само, як біля нього стоять російські пропагандисти.

Інші заяви диктатора Путіна

Диктатор Путін під час зустрічі зі своїми пропагандистами зробив і низку інших заяв, зокрема й тих, що стосуються війни проти України:

  • Путін поскаржився на Україну, заявивши, що "його обманули, обіцяючи мирні переговори".
  • Він переконаний, що окупанти можуть знищити сучасні системи ППО, які надають Україні США.
  • Путін переконаний, що 2022 рік минув для РФ вдало, мовляв, навіть краще, ніж для деяких західних держав. За словами Путіна, "тривожні елементи економіки РФ відсутні", а фінансова ситуація в РФ нібито досі стійка, і їй це "не з неба впало".

Оценка материала:

5.00 / 3
Путін заявив, що боїться зустрічей зі своїми олігархами 5.00 5 3
Політика / Світ
25.12.2022 2876
Еще материалы раздела «Світ»