<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Політика
Світ
25.12.2022 753

Кого Кремль офіційно призначить "цапом-відбувайлом" за поразку у війні: припущення генерала запасу

На думку експерта, начальника Генштабу РФ Герасимова звинуватять у всіх військових провалах.

7eb9c37921307ed24010fe26dd307d1b_25.12.22

Начальника Генштабу збройних сил РФ Валерія Герасимова Кремль, найімовірніше, звинуватить у всіх провалах війни в Україні, адже путінському режимові вкрай необхідно знайти крайнього. Пише ТСН. 

Таку думку висловив військовий експерт, заступник начальника Генштабу ЗСУ (2006-2010 рр.), генерал запасу Ігор Романенко, інформує FREEДОМ.

За словами експерта, військова кар’єра Герасимова фактично завершена, і його звільнення є лише питанням часу.

Романенко певен, що Герасимова звинуватять і у військових провалах, і у проблемах в армії РФ, зокрема, щодо збільшення її чисельності.

"Він стане офіційним цапом-відбувайлом у цій війні", — вважає експерт.

"Залишилося питання за формою… Це — резерв очікування того моменту, коли треба буде чітко назвати винних. Винні вже є серед військових, вони змінювалися, якось там пара випускалася", — підсумував Романенко.

Раніше припущення про звільнення Валерія Герасимова зробив міністр оборони Великої Британії Бен Воллес. На його думку, Путін не хоче бути винним за провали на війні, тому перекладе відповідальність на Герасимова.

У британській розвідці припустили, що на зрежисованій зустрічі з військовим командуванням, зокрема з Герасимовим, Путін, ймовірно, мав намір продемонструвати колективну відповідальність за проведення "спеціальної військової операції".

Оценка материала:

5.00 / 1
Кого Кремль офіційно призначить "цапом-відбувайлом" за поразку у війні: припущення генерала запасу 5.00 5 1
Політика / Світ
25.12.2022 753
Еще материалы раздела «Світ»