<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
24.12.2022 474

Що робити, якщо зникло світло під час користування банкоматом чи терміналом

Через постійні відключення світла Національний банк звернувся до банків з ініціативою щодо запровадження «банкоматного національного роумінгу», що передбачає встановлення єдиних розширених лімітів та скасування додаткових комісій на зняття готівки власниками карток інших банків в банкоматах. Найбільші банки вже долучилися до цієї ініціативи.

Якщо відключення електрики, застало вас в той час, коли ви користуєтесь банкоматом або терміналом, треба знати як діяти. Алгоритм дій пояснили у «ПриватБанку», пише Мінреінтеграції у своєму Telegram-каналі.

Якщо світло зникло під час використання банкомату чи терміналу «Приватбанка» треба:

зателефонувати на гарячу лінію 3700 і подати заявку на повернення коштів;

повідомити номер терміналу(банкомату), його адресу, внесену суму і приблизний час проведення операції.

Коли заявка буде опрацьована, гроші перерахують і недоотримані кошти повернуть вам на карту.

Також в Мінреінтеграції нагадали що отримати готівку українці можуть не лише в банках та банкоматах, але й на касах магазинів, аптек та АЗС. Для цього необхідно оплатити будь-яку покупку карткою та попросити касира зняти з неї потрібну вам суму готівки.

Отримати можна від 500 гривень, але не більше 6000 гривень. Також можна зняти готівку з карти в Укрпошті та на «Новій Пошті», звернувшись до будь-якого відділення поштового оператора.

Оценка материала:

5.00 / 1
Що робити, якщо зникло світло під час користування банкоматом чи терміналом 5.00 5 1
Бізнес / Фінанси та банки
24.12.2022 474
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»