<
НОВИНИ ДНЯ: Уникнути вручення повістки більше не вдасться: Кабмін затвердив нові правила  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  Зеленський оцінив перспективи нового контрнаступу ЗСУ і назвав умову  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Політолог пояснив, чому Китай буде й надалі підтримувати Путіна  У Польщі змінюють виплати для біженців: що потрібно знати українцям  Закон про мобілізацію набув чинності: оновлення даних, штрафи, конфіскація авто, відстрочка, ВЛК – всі зміни від 18 травнявсі новини дня
Політика
Україна
25.12.2022 640

Україна після війни буде зацементована в усіх структурах Заходу, - Кулеба

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба впевнений, що Україна стане учасником всіх політичних та безпекових структур Заходу.

Про це йшлося на Конференції послів України, повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"За підсумками війни Україна буде зацементована в усіх політичних та безпекових структурах Заходу. Якими б вони не були, нинішні чи майбутні. Саме як частина Заходу та керуючись неподільністю своїх інтересів у світі, ми будемо активно розвивати взаємовигідні та глибокі відносини з країнами Азії, Близького Сходу, Африки, Океанії та Латинської Америки", - сказав глава МЗС.

Кулеба наголосив, що дипломатія в цих регіонах у жодному разі не буде другорядною, оскільки Україні скрізь у світі потрібна "винятково першокласна дипломатія".

Нагадаємо, днями президент Франції Еммануель Макрон оскандалився заявою щодо членства України в НАТО.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна після війни буде зацементована в усіх структурах Заходу, - Кулеба 5.00 5 1
Політика / Україна
25.12.2022 640
Еще материалы раздела «Україна»