<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька всі новини дня
Політика
Україна
26.12.2022 495

Росія вже втратила в Бахмуті тисячі солдатів, - Гайдай

Російські війська продовжують намагатися "взяти" Бахмут. Але натомість їм нічого не вдається, ворог у боях втрачає тисячі своїх солдатів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву глави Луганської ОВА Сергія Гайдая в Telegram.

 

"Що стосується Бахмуту, то це вже більше навіть не в стратегічному військовому плані, хоча й таке є, а більш символізм, який дуже любить кремлівський режим. Плюс "кадирівці" та "вагнерівці" хочуть доказати та показати бункерному діду, що вони на щось спроможні. Але поки вони там втрачають тисячі своїх солдатів", - розповів Гайдай.

Він наголосив, плани ворога залишаються як і раніше не змінними, росіяни хочуть окупувати повністю Донецьку та Луганську області.

Зазначимо, аналітики американського Інституту вивчення війни ISW повідомили, що наступ росіян під Бахмутом видихнувся, росіяни визнали, що ЗСУ відтіснили частини угруповання "Вагнера" на позиції, які вони займали кілька днів тому.

Нагадаємо, як розповідали українські військові, росіяни докладають всіх зусиль, щоб прорвати нашу оборону біля Бахмуту, але безрезультатно, окупанти продовжують зазнавати втрат.

Також повідомлялося, що кілька днів тому росіяни втратили кілька позицій під Бахмутом.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія вже втратила в Бахмуті тисячі солдатів, - Гайдай 5.00 5 1
Політика / Україна
26.12.2022 495
Еще материалы раздела «Україна»