<
НОВИНИ ДНЯ: У Росії зростання злочинності через повернення ув'язнених з фронту, - британська розвідка  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотніше  У ЗСУ назвали пріоритетний напрямок на фронті для Путіна  У Держдепі США прокоментували розблокування Україною чорноморських портів  ЄС відкрив для України переговори про вступ: що отримають українці та чи зможемо ми стати членом Євросоюзу до 2030 року  28 червня в Україні спека до +31° і без дощіввсі новини дня
26.12.2022 495

У Києві та п’яти областях аварійні відключення світла

Станом на 11:00 26 грудня в енергосистемі України зберігаються суттєвий дефіцит потужності.

Про це повідомляє НЕК «Укренерго».

«Станом на 26 грудня дефіцит потужності в енергосистемі залишається суттєвим. Також наявні обмеження у системі передачі електроенергії внаслідок значних пошкоджень магістральних мереж масованими атаками росіян. У зв’язку з цим до всіх областей доведені ліміти споживання», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що через перевищення лімітів споживання введені аварійні відключення у Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській, Львівській, Київській областях та у м. Києві.

На об’єктах генерації та електромережах тривають ремонтні роботи. Через масштабність та складність пошкоджень відновлення обладнання та функціонування низки ключових об’єктів вимагає значного часу.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Києві та п’яти областях аварійні відключення світла 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
26.12.2022 495
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»