<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
27.12.2022 879

У РФ розпочався технічний голод. Буданов пояснив, з якими проблемами зіткнулися окупанти

Російська армія з початку осені почала зіштовхуватися з технічним голодом. Окупантам не вистачає різних боєприпасів, зокрема танків.

dscf1773_id83911_1300x867_3_650x410_27.12.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова начальника ГУР Міноборони Кирила Буданова в інтерв'ю Liga.net.

"Російська армія стикається з майже ідентичними проблемами, з якими стикаємось і ми. Тільки ми з березня, а вони – приблизно з початку осені. Як у нас проблема зі снарядами до артилерії, яку ми вирішуємо завдяки партнерам, – так і в них це почалося", - зазначив він.

Буданов пояснив, що у росіян зараз спостерігаються проблеми із запасами осколково-фугасних снарядів до танків та ракетами до РСЗВ.

"Зараз росіяни також по всьому світу шукають, де придбати снаряди 122 та 152 мм, танкові осколково-фугасні постріли та реактивні снаряди до "Град" та "Ураганів", - розповів начальник ГУР.

Нагадаємо, раніше Reuters з посиланням на джерела в адміністрації президента США писало, що ПВК "Вагнер" отримала партію зброї з КНДР, яку росіяни використовуватимуть у війні проти України.

Перед цим координатор зі стратегічних комунікацій у Раді нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі заявляв, що Північна Корея організувала таємні постачання артилерійських снарядів для РФ, оскільки країна-агресор зазнає дефіциту боєприпасів.

КНДР, у свою чергу, спростовує повідомлення про те, що Пхеньян пропонував та передавав Росії озброєння.

Оценка материала:

5.00 / 1
У РФ розпочався технічний голод. Буданов пояснив, з якими проблемами зіткнулися окупанти 5.00 5 1
Політика / Україна
27.12.2022 879
Еще материалы раздела «Україна»