<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні знову очікуються заморозки: прогноз погоди на 12 травня  Армія США отримує нову технологію "Залізний кулак" завдяки Україні – The Telegraph  Що буде з пенсією, якщо не платити внески з зарплати  В Україні 12 травня переважно без опадів, вдень до +20°  Воюй або плати: в Раді придумали два варіанти економічного бронювання від мобілізації  Наступ росіян на Харківщині: в Defence Express оцінили можливості окупантів  Ракети до Patriot і не тільки. США оголосили новий пакет військової допомоги Українівсі новини дня
Політика
Росія
27.12.2022 2372

У Кремлі вигадали новий метод підготовки військових: допоможе "якнайшвидше виграти"

Там вірять, що такий метод підготовки бійців допоможе їм "якнайшвидше виграти ".

a5e4c363d0dc4bc4840b3b4a146d5e79_27.12.22

У Кремлі пропонують створити центри підготовки військових по всій країні за прикладом Чечні. Пише ТСН. 

Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

Із такою пропозицією виступили віцепрем'єр, повпред президента РФ у ДФО Юрій Трутнєв та перший заступник керівника адміністрації президента Росії Сергій Кирієнко. Центри підготовки російських військових буде створено за допомогою одного із засновників Російського університету спецназу в чеченському Гудермесі.

"Тут, у Гудермесі, така робота проведена, вона проведена професійно. І сьогодні Гудермес став центром навчання не тільки для Чечні, але і значної частини РФ. Ми разом продовжуватимемо цю роботу, створюватимемо центри в інших територіях. Завдання цих центрів дуже просте – щоб наша країна ставала сильнішою, і ми якнайшвидше перемогли", – пояснив Трутнєв.

Нагадаємо, що військовий експерт, колишній речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов вважає, що від середини січня почнеться нова хвиля мобілізації в РФ, тому що "чмобіки" закінчуються так само, як до того закінчувалася російська регулярна армія. Здобутків на фронті немає, втрати – шалені.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Кремлі вигадали новий метод підготовки військових: допоможе "якнайшвидше виграти" 5.00 5 1
Політика / Росія
27.12.2022 2372
Еще материалы раздела «Росія»