<
НОВИНИ ДНЯ: З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Світ
27.12.2022 573

Демограф оцінила можливість розпаду РФ, назвавши умову для цього

Россияне вряд ли самостоятельно смогут "расшатать" Россию до распада. Раскол маловероятен, правда есть одно обстоятельство, которое может его спровоцировать.

imgonline_com_ua_resize_aen4qap5udbu8_650x410_27.12.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв'ю "Радіо Свобода" директора Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України Елли Лібанової.

"Не бачу цього (настроїв серед росіян, щоб могли спровокувати розпад РФ, - ред.). Можливо відколиться Кавказ. Це єдині", - сказала вона.

За її словами, у Росії розпад може з'явитися лише як відгук еліт.

"Якщо еліта почне розхитувати цей корабель, тоді можливо", - додала демограф.

Нагадаємо, раніше міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що війна Росії проти України остаточно покладе край імперії. РФ розпадеться на різні країни.

Оценка материала:

5.00 / 1
Демограф оцінила можливість розпаду РФ, назвавши умову для цього 5.00 5 1
Політика / Світ
27.12.2022 573
Еще материалы раздела «Світ»