<
НОВИНИ ДНЯ: Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюанс  Чи може війна в Україні закінчитися найближчим часом: у розвідці США оцінили  Паска від Лілії Цвіт: давній рецепт господинь  Доступ до виплат та реєстрація. Які зміни для українців ухвалили у Польщі  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознакивсі новини дня
Політика
Світ
28.12.2022 526

Путін стурбований відсутністю підтримки війни в Україні серед російських "еліт" — ISW

Російський диктатор Путін переймається тим, що не всі еліти в РФ підтримують війну в Україні. Тому він готується досягти підтримки шляхом залякувань.

c64a9e3d2a604496a643336932ec2029_28.12.22

Президент Росії Володимир Путін стурбований відсутністю підтримки війни в Україні серед еліт. Тому він створює інформаційні умови для націоналізації їхнього майна. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Під час телеінтерв'ю про настрої росіян щодо війни в Україні Путін заявив, що в Росії є люди, які діють винятково у власних інтересах. Він додав, що нібито "99,9% росіян пожертвували б усім заради батьківщини".

Така критика деяких членів суспільства говорить про те, що Путін зосереджений на тих, хто не повністю підтримує війну, замість тих, хто підтримує, кажуть у ISW.

У Інституті вивчення війни припускають, що такі заяви російського диктатора є підґрунтям для майбутнього закону Держдуми РФ щодо рівня податків для тих росіяни, які виїхали з країни після початку повномасштабної війни.

Так, минулого тижня очільник Держдуми РФ В'ячеслав Володін запропонував підняти податки для росіян, які втекли з країни. Мовляв, ті, хто "усвідомив свлю помилку", вже повернулися назад до РФ, а решта - це зрадники.

Нагадаємо, речник російського диктатора Путіна Дмитро Пєсков прокоментував мирні ініціативи президента Зеленського і заявив, що Росія продовжуватиме геноцидну війну, бо це свідчить про "здоровий глузд".

Водночас голова комітету французького парламенту з питань національної оборони та збройних сил Тома Гассільюд вважає, що наразі режим Путіна грає на виживання. Диктатор чудово розуміє, що поразка неминуча, а у його найближчого оточення вже давно є розуміння краху його режиму.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін стурбований відсутністю підтримки війни в Україні серед російських "еліт" — ISW 5.00 5 1
Політика / Світ
28.12.2022 526
Еще материалы раздела «Світ»